KULTUR-SANAT:
DİLLERDEN GÖNÜLLERE!

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, Esenler Rumelililer Derneği ile ortaklaşa "Rumeli'den Esenler'e Dillerden Gönüllere Nağmeler" konseri düzenledi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen programa; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Rumelililer Derneği Başkanı Muharrem Aydınoğlu, ilçedeki siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda Rumelili vatandaş katıldı.

SEVİLEN ESERLER DİLLERDE

Program, Şef Adnan Kılıç Akman yönetimindeki Türk Sanat Müziği konseri ile başladı. Koro, konserin açılışında "Rüzgâr Söylüyor Şimdi O Yerlerde Bizim Eski Şarkımızı" eseri seslendirdi. Konserde; "Kapın Her Çalındıkça", "Viran Olan Kalbimde Sevgilimi Özlerim" ve "Eylül Akşamları" gibi sevilen nağmeler, dillerden gönüllere ulaştı. Dinleyenler de şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Gecede söylenen şarkılarla, birlik ve beraberlik mesajları da verildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku