KULTUR-SANAT:
CEMİYET HAYATININ 'İYİLİK MELEĞİ' MELİSA ÖZMEN, SOKAK HAYVANLARINA TONLARCA MAMA AKTARDI

Cemiyet hayatının köklü ailelerinden Özmenlerin 20 yaşındaki genç varisi Melisa Özmen, ailenin otellerini de yönetiyor. Pandeminin etkilerinin azalacağı yeni yaz sezonunda otelinde farklı yenilikler yapmak için çalışmalarını sürdüren Melisa Özmen bu süreçte "iyilik hareketini" de ihmal etmiyor.

Yardıma muhtaç bir çok kız çocuğun eğitimini üstlenen Melisa Özmen'in bu özelliği sevenlerini harekete geçirdi ve genç iş insanının "İyilik Meleği Melisa Özmen" temalı 'billboard'ları İstanbul'u süsledi. Bu jestin kendisine de sürpriz olduğunu dile getiren Melisa Özmen, "Kıyafetimle veya lüks yaşantımla konuşulmaktansa yaptığım yardımlarla konuşuluyor olmak beni daha çok mutlu eder. Belki yaptığımız iyilikler birilerine örnek olur da herkes bir yaraya merhem olur" dedi.

SOKAK HAYVANLARINA TONLARCA MAMA AKTARDI

Sadece ihtiyaç sahibi çocukları değil, hayvanları da düşünen Melisa Özmen belirli periyotlarla sokak hayvanlarına mama dağıtmayı da sürdürüyor. İşlerinin azaldığı bir dönemde barınaklara da bizzat kendi elleriyle mama yardımı yapacağını söyleyen Melisa Özmen, "İyilik meleği unvanını almak bana ağır bir sorumluluk yükledi. Madem beni öyle görüyorlar, ben de bu teveccühün hakkını vereceğim" dedi



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Artık kuru temizlemenin de lüksü var
Moda tasarımcısı Özlem Değirmen, gerek satışa sunduğu gerekse kiraladığı başta gelinlik olmak üzere...

Haberi Oku

banner108