KULTUR-SANAT:
CAZ TADINDA TÜRKÜLER!
Küçükçekmece Belediyesi Müzik Akademisi’nde gerçekleşen konserde, Asena Akan, Ayca Daştan ve Nihal Saruhanlı; türküleri caz tadında söylediler.

“İSTANBUL’DAN” GRUBUNUN İKİNCİ KONSERİ

Müzik Akademisi’nde de eğitim veren Ayca Daştan, “Yeni kurduğumuz grubumuzun ikinci konserinde sizlerle birlikteyiz. Bugün burada sizlere çalacağımız türküler geleneksel formda değil, kendi dilimizde, kendi hissettiğimiz gibi ve kendimizin türkülere temas kurabildiği gibi çalacağız. Bizler grup olarak batılı eğitimden geliyoruz. Müziklerimizde fazlasıyla doğaçlama yapıyoruz. Tek başına oluşturduğumuz fikirleri, birleştirip grup müziğine dönüştürüyoruz. Bu işin sahneye taşınmasında emeği geçen herkese ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Sanatçılar, “Gelevera, Kerpiç, Yağmur Yağar Taş Üstüne, Şarköy, Ah Bir Ataş Var,Yüksek Yüksek Tepelere” şarkılarını seslendirdiler. Konser sonunda ise, Küçükçekmece Belediyesi Kültür Şefi Halil İbrahim Sarp sanatçılara teşekkür ederek çiçek takdim etti. 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nihan Akın meydan okudu
Müziğin büyülü dünyasında kendine özgü bir yer edinen değerli sanatçı ''Nihan Akın'',...

Haberi Oku

banner108