KULTUR-SANAT:
27 Şubat'ta   'Eda Baba ile Zamanda Yolculuk”  PSM Online'da

Özellikle YouTube'da yayınladığı videolarla büyük ses getiren ve popüler şarkılara yaptığı cover videoları ile dikkat çeken Eda Baba; naif ve huzur veren sesi ile PSM Online’da seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Şarkılarının yanı sıra kendi müzikal yolculuk hikayesini paylaşacağı “Eda Baba ile Zamanda Yolculuk” konseri, Türkiye müzik tarihine uzanan küçük bir yolculuğu da kapsıyor.  

2019 Şubat ayında piyasaya sürdüğü ilk solo albümü “Bir Küçük Tebessüm”ün ardından Temmuz 2020’de ikinci solo albümü “Can Suyu”nu dinleyicisiyle buluşturan Eda Baba, 13 yıldır bağımsız müzisyen olarak ses zenginliğiyle farklı kitlelerin dikkatini çekiyor. Şarkılara kattığı kendine özgü yorumu ile beğeni toplayan müzisyen dinleyicilerin keyifle eşlik ettiği parçalarla duygusal ve müzikal bir ortaklık kuruyor. 

27 Şubat akşamı, saat 21:00’da online.zorlupsm.com’a özel yayınlanacak konseri ücretsiz olarak seyredebilirsiniz. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Kıvılcım Kalay'dan Demet Akalın modeli
“Kendinden Kaçan Kadın” ve “Beş Kadın Tek Cehennem” adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdide...

Haberi Oku