SUYUN GÜCÜNDEN GELEN DEVRİM!

Derinlemesine nemlendiren ilk ve tek koruyucu su Hydrabio Eau De Soin SPF 30 derinlemesine nemlendirmesinin yanı sıra, cildi günlük olarak UV ışınlarına karşı koruyarak güçlü anti-aging bakım yapıyor. Makyaj sabitleme ürünü olarak da kullanılan Hydrabio Eau De Soin, günün her saatinde kullanılabiliyor ve ciltte yağlı bir his bırakmıyor. Sabah kullanılan bakım kreminin ya da güneş koruyucunun etkisinin uzun süre devam etmesine yardımcı oluyor.Cilde ışıltı verirken cildin doğal parlaklığına yeniden kavuşmasını ve canlılık kazanmasını hedefliyor. Anti-aging özelliği sayesinde cildi erken yaşlanmaya karşı koruyan Hydrabio Eau De Soin, SPF 30 ile yüksek oranda güneş koruması sağlıyor.

Formülasyonunda iki özel Bioderma patenti bulunduran Hydrabio Eau de Soin AquageniumTM* patenti sayesinde içeriğindeki elma çekirdeği ekstresi ve Vitamin PP’yi birleştirerek ciltteki su sirkülasyonunu artırıyor. Hücresel BioprotectionTM** patenti ise cildin UV ışınlarına karşı etkin bir şekilde korunmasına yardımcı oluyor.

Nasıl kullanılır?

Gün boyu nemlendirme ve UV korumasının etkisini artırmak için uygulanır. İyice çalkalayın, gözlerinizi kapatın. Yüzünüze 20 cm uzaktan 4 bölgeye (alın, çene, sağ yanak, sol yanak) eşit miktarda sıkın. Dilerseniz boyun ve dekolte bölgesine de uygulayabilirsiniz. Elinizle yaymadan 10-20 saniye boyunca kurumaya bırakın.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CEMİYET HAYATININ TANINMIŞ İSMİ MELİSA ÖZMEN...
Cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden biri olan Özmenlerin güzel kızı Melisa Özmen mart ayında iki...

Haberi Oku