Peynir Tutkunlarına Farklı Bir Yemek Tarifi!
Topi Peynirli Mantarlı Güveç, peynirden vazgeçmem, her öğün yerim diyenlere lezzet şöleni yaşatacak. Topi peynirinin güveç lezzetiyle birleşmesiyle muhteşem bir öğlen ya da akşam yemeği haline dönüşecek olan Topi Peynirli Mantar Güveci kolay yapımı ve besleyiciliğiyle kısa sürede favoriniz olacak.
Lezzeti ve pratik tarifiyle misafir sofralarınızda da gururla sunabileceğiniz Topi Peynirli mantar güvecini hemen yapabilirsiniz.
Malzemeler
Muratbey Topi Peynir
10 adet kültür mantarı
(güvecinizin büyüklüğüne göre daha fazla da olabilir)
5-6 adet Çeri Domates
Muratbey Tereyağı
Zeytinyağı
Pul biber, kekik, tuz
Yapılışı: Mantarları yıkayıp, yağladığınız güveç kabına dizin. Aralarına çeri domatesleri yerleştirin. Üstüne, minik tereyağı parçaları koyup zeytinyağı gezdirin. Mantarlar pişinceye kadar 200 derecede fırınlayın. Güvecinizi fırından çıkarıp mantarların yanına ve üstüne Muratbey Topi Peynirleri yerleştirin. Pul biber, kekik ve tuz ile lezzetlendirin. Tekrar fırına verip peynir eriyene dek yaklaşık 5 dakika daha pişirmeye devam edin. Topi peynirli mantar güveciniz hazır. Afiyet olsun.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

CEMİYET HAYATININ TANINMIŞ İSMİ MELİSA ÖZMEN...
Cemiyet hayatının tanınmış ailelerinden biri olan Özmenlerin güzel kızı Melisa Özmen mart ayında iki...

Haberi Oku