1970   Kayseri  doğumlu , 1996 dan bu yana eğitim camiamız içerisinde görev yapan bir edebiyat öğretmeni. İlk  orta  lise ve üniversiteyi  memleketi olan Kayseri ‘ de bitirdi. Baba  SSK’ dan emekli, anne ev hanımı .Üniversitede okuduğu yıllarda kısa bir süre yerel bir gazete olan  ‘’Kayseri Ses’’ gazetesinde  çalıştı.

Öğretmenlik hayatı boyunca başta Ticaret lisesi olmak üzere sırasıyla; Endüstri Meslek lisesi  Açık öğretim lisesi , imam -Hatip lisesi gibi birçok lise türünde çalıştı . 

1997  de Cumhuriyetin 75. Yılı dolayısıyla ilk defa  yapılan  Okullararası Tiyatro Şenliğine Turan Oflazoğlu nun ‘’Allahın Dediği Olur ‘’adlı oyunla katıldı .

2012 de yine aynı şenliğe kendisinin yazdığı ; üretmeden tüketmeyi ironik bir tarzda hicveden ‘‘Bindik Bir Alamete Gidiyoruz kıyamete ‘’ adlı oyununu sahneledi . Halen Ankara ‘ da Yenimahalle  Mustafa Kemal Lisesinde çalışıyor.
 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104