CEMİYET HAYATININ TANINMIŞ İSMİ MELİSA ÖZMEN 'BILLBOARD”LARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Yoğun çalışmalarına pandemi döneminde devam eden ve yaz sezonuna hazırlanan Melisa Özmen turizm projeleriyle yakından ilgileniyor. Otellerinin bu yaz çok iyi bir iş çıkarması için temposunu arttıran cemiyet hayatının örnek kızı ayrıca sosyal sorumluluk projelerinde de başı çekmeyi ihmal etmiyor. Moda dünyasını da yakından takip eden ve giyimine olduğu kadar makyajına ve bakımına da dikkat eden Melisa Özmen 20 yaşın verdiği olgunluk ile de çevresindekilerden takdir topluyor.

Mart ayında iki özel dergi BONNE VIE VE BEST LİFE ile çalışan Melisa Özmen birbirinden güzel fotoğraf çalışmalarıyla da Mart ayında medyada gündeme oturdu. İyilik meleği başlığı altında tüm avm ve özel led ekranları dışında seçkin kuaförlerin led ekranlarında da yerini aldı. Melisa Özmen yaptığı kısa açıklamada çalışmalarına ve projelerine durmadan devam edeceğini belirtti...

Image description

 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Project Bridal’dan Çizgi Dışı Tasarımlar
Özgün ve modern gelinlikler yaratma misyonuyla yola çıkan Project.Bridal, marka felsefesini oluşturan yalın...

Haberi Oku

banner108