GÜNDEM:
Özel Eğitimli Askerleri Taşıyacaklardı!

FETÖ/ PDY Silahlı Terör örgütü yanlısı askerlerin darbe girişimi esnasında 15 Temmuz akşamı Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından 7 askeri kargo uçağı izinsiz olarak havalandı. Kargo uçakları, kendi üslerine dönüş için izin verilmeyince, önce Diyarbakır’a inmek istedi ancak izin alamayınca Malatya 7.Ana Jet Üssü’ne yine izin almadan radar yardımıyla iniş yaptılar. Sistemlerin kapatılmasına karşın Erhaç'a inen 7 adet kargo uçağının yeniden havalanması, alınan tedbirlerle engellendi.

KARGO UÇAKLARI SAVCILIK TARAFINDAN ARANDI

Malatya Erhaç Havaalanı'nda bekletilen 7 askeri kargo uçağının içerisinde savcılık tarafından yapılan incelemeler tamamlandı. Kargo uçaklarının içerisinden mühimmat çıkmadığı, bu uçakların özel eğitilmiş 550 askeri, darbe girişimine katmak için görevlendirildiği öğrenildi.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, “Bu uçaklar, burada yakıt ikmali yapıp Şırnak’taki havalimanına inerek, orada tertip edilen 550 terörle mücadele için yetişmiş özel unsurları Akıncılar’a götürmek için bir plan yapıldığı değerlendiriliyor” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku

banner108