GÜNDEM:
FETÖCÜLER AVRUPA'DA Kİ GAZETECİLERİ TEHDİT EDİYOR!

Darbe girişiminin başlamasından itibaren ekranlarda vatandaşlarımızı meydanlara çağıran ve meydanları terk etmemesini telkin eden programlar yaparak, FETÖ terör örgütünün rezilliklerini konuşan Zeki Şahin ve Oğuzhan Erkmen yaptıkları yayınların devam edeceğini yapılan tehditlere aldırmayacaklarını söyledi.

Avrupa Türk medyasının sevilen yüzü Zeki Şahin yapılan tehdit karşısında açıklamalarda bulunarak, tehditlere asla boyun eğmeyeceklerini ifade etti. Şahin açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: "Biz meydanlardaki demokrasiye sahip çıkanlar gibi ekranlarda demokrasiye sahip çıkanlardanız. Bu örgütün kanalımızı arayarak bizi mahkemeye vereceği tehdidine aldırmıyoruz. Bu zamana kadar ne onlardan ne onlar gibi olan terör örgütlerinden korkmadık. Hep dik durduk. Hep hakkın yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kimse bizi bu haklı davamızda engelleyemez. Vatandaşlarımız halkımız sokaklarda meydanlarda olduğu müddetçe bizlerde görevimizin başında olacağız hiçbir tehdide aldırmayacağız. Bugün dik duramazsak gelecek nesillere söyleyecek hiç bir şeyimiz kalmaz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Tehditler bizi yıldıramaz. Durmak yok programlara devam. Taki tam anlamıyla bu darbe girişimi bastırılana kadar"

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku