GÜNDEM:
FETÖ ÖRGÜTÜNDEKİ SUBAYLAR HAİNLER GÜRUHU!

Özel bir televizyon kanalında konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından meydana gelen gelişmelere ilişkin soruları yanıtladı. Terör örgütü FETÖ yapılanmasına üye kişilerin, devletin her kurumunda çok iyi yerlerde kendilerini sakladıklarını belirten Bakan Akdağ, "Mutlaka zaafiyetler vardır ama bunlar kendilerini çok iyi sakladılar. Sınav yapan yerleri ele geçiriyorlar, başkalarının hakkına, hukukuna tecavüz ediyorlar" dedi.

FETÖ yapılanmasının bir terör örgütü olduğunu kaydeden Akdağ, "DAEŞ'ten de, PKK'dan da daha felaket bir terör örgütü. TBMM'nin bombalanması, milletin bombalanması anlamına geliyor. Yabancıların bazıları bunların terör örgütü olduğunu kabul etmiyor. Hangi ülkede, F-16'larla bomba atılmıştır, hangi ülkede halkın üzerine helikopterlere en ağır silahlarla ateş edilmiştir, hangi ülkede tanklarla ateş açılmıştır" diye konuştu.

MİLLET İDAM İSTEYEREK HAKKINI ARIYOR

Bakan Akdağ, darbe girişimine karışanlar için idam isteğinin sorulması üzerine, bu yöndeki istemin arzudan öte 'bir hak arayışı' olduğuna inandığını söyledi.

Darbe girişiminden TSK'nın nasıl etkileneceği yönündeki değerlendirmesinde de Akdağ, "Paralel unsurların ordunun içinde olduğu bir ordudan, olmadığı bir ordu çok daha iyidir. Zaten onları, Türk ordusunun bir parçası olarak kimse görmez" diye konuştu.

Paralel yapıya hizmet eden TSK içerisindeki üst rütbeli subayların üzerindeki giysilerin Türk ordusunu temsil etmediğini ve sadece bir giysi olduğuna dikkati çeken Bakan Akdağ, terör örgütü FETÖ üyesi subaylar için "Bunlar hainler güruhu" ifadesini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

İSMİNAZ FIRTINA YAZDI
Uludağ Haber yazarı İsminaz Fırtına yazdı.

Haberi Oku