GÜNCEL:
Uzman Çavuş İçin Yeniden Düğün Yapıldı!

Görev yaptığı Hakkari’den yol güvenliği nedeniyle Kadirli ilçesinde geçtiğimiz Pazar günü olan kendi düğününe yetişemeyen Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu, Kadirli’ye gelerek yeniden düğün yaptı. 'Damatsız düğün' haberinin basında yer almasının ardından Uzman Çavuş Karavelioğlu önce Hakkari’den Van’a karayolu ile getirildi. Buradan da uçakla Ankara’ya, ardından da yine uçakla Adana’ya gönderildi.
Adana Havaalanı'nda Tümen Komutanlığı Genel Sekreteri Albay Atilla Öztürk tarafından karşılanan Uzman Çavuş, burada traş olup damatlığını giyerek askeri yetkililer eşliğinde Kadirli ilçesine geldi. Kadirli’de gelinliğini giymiş olan eşi Fatma Karavelioğlu ve akrabaları tarafından karşılanan damat Ahmet Karavelioğlu, gelin arabasına binip babasının evine geldi. Düğün evine geldiğinde "En büyük asker bizim asker" sloganlarıyla karşılanan Ahmet Karavelioğlu, anne ve babasının elini öpüp hasret gidererek tebrikleri kabul etti.
Osmaniye Garnizon Komutanı ve 39. Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı Kurmay Albay Şefik Atak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar tarafından gönderilen cumhuriyet altınını gelin Fatma Karavelioğlu'na taktı. Gelin ve damatı tebrik eden Albay Atak, “Yakın bir zamanda 3 tane vatan evladını Osmaniye'den son yolculuğuna uğurladık. Hep böyle hüzünlü haberlerle geliyorduk buraya. İlk defa böyle bir mesut haber için geliyoruz. Çok mutluyuz. Bizi böyle bir ortamda birleştirdikleri için Ahmet kardeşimize ve Fatma kızımıza teşekkür ediyoruz. Malum şartlardan dolayı bu düğünü gecikmeli yaptınız. Bu süre zarfında ailenin, bir asker ailesine yakışır şekilde vakur duruşu Sayın Genelkurmay Başkanımızın takdirini kazanmıştır. Bu takdirin bir ifadesi olarak Sayın Genelkurmay Başkanımızın hediyesi olarak altın takıyorum. Allah mesut, bahtiyar etsin” dedi.
Geline kavuşacağı ve izine gideceği haberini toplanma merkezinde aldığını belirten Uzman Çavuş Ahmet Karavelioğlu, "Bana 'git düğününü yap' dediler. Duyduğumda inanamadım. Eşimin, ailemin yanındayım. Çok mutluyum. Komutanlarımdan Allah razı olsun. Onların sayesinde buradayım. Çok büyük sürpriz oldu" şeklinde konuştu. Damatsız düğün yapan ve ardından da eşiyle düğün töreninde buluşan gelin Fatma Karavelioğlu ise “Eşimle hep bugünün hayalini kurduk. Düğüne gelmeseydi de üzülmezdim onun canı sağolsun yeter” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108