GÜNCEL:
Üç Polis Memuru Yaralandı!

Saldırı ile ilgili açıklama yapan Vali Zorluoğlu: "Kovancılar ilçesi Tunceli yol ayrımı mevkisindeki Bölge Trafik Amirliğimize terör örgütü mensubu olduğunu değerlendirdiğimiz kişiler tarafından bir saldırı düzenlendi. Roketle saldırıldı, ama roket patlamadı. Uzun namlulu silahlarla tarama biçiminde bir terör saldırısı oldu. Araçla ve araçtan inilerek yapıldığını değerlendiriyoruz. Bölgede incelemelerimiz ve operasyonlarımız devam ediyor." dedi.
Saldırı sonucu 3 polis memurunun yaralandığını, birinin durumunun ağır olduğunu belirten Zorluoğlu: "Bu hain saldırı sonucunda 3 tane polis memurumuz yaralandı. Bir tanesi çok hafif bir yaralanma olduğu için Kovancılar Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapıldı. Bir diğer polis memurumuzun kolundan bir yaralanması vardı, şu an Elazığ’da tedavisi devam ediyor. Çok ciddi bir hayati tehlikesi bulunmuyor. Bir diğer polis memurumuzun karın bölgesinden yaralanması oldu. Onun hayati tehlikesi vardı, o şekilde hastanemize ulaştı. Şu an da doktorlarımız tedavi ediyorlar, ameliyatta. Bize verilen bilgi, hayati tehlikesi devam etmekle birlikte durumu stabil. Ümitli olarak doktorlarımız konuştular, biz de ümitliyiz. İnşallah, Allah’ın izniyle, dualarımızla, doktorların müdahalesiyle polis memuru kardeşimiz hayata tutunacaktır. Bütün Elazığ ve Kovancılar halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Allah beterinden saklasın." şeklinde konuştu.
Saldırıyı gerçekleştiren hainlerle alakalı çalışmaların devam ettiğini belirten Vali Zorluoğlu, "İnşallah yapacağımız çalışmalar neticesinde bunları da yakalayıp adli merciler önüne çıkaracağız. Elazığ halkı endişe etmesin. Güvenlik güçlerimiz bütün unsurlarımız teyakkuz halindedir. Herkes normal hayatına devam etsin." açıklamasında bulundu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku