GÜNCEL:
Teröristlerle Polis Çatıştı!

 Alınan bilgilere göre, Nusaybin Abdulkadirpaşa Mahallesi Çağçağ Caddesi üzerinde ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan yüzleri kapalı YDG-H'li teröristler, barikat kurup yolu trafiğe kapattı. Caddeden geçen araçlarda kimlik kontrolü yapan ve araçların kontak anahtarını da alan YDG-H'liler, araçlarla barikat oluşturdu. Olayın duyulması üzerine bölgeye hareket eden Terörle Mücadele ekiplerinin Veysike kavşağından bölgeye girmesi üzerine polis ile YDG-H'liler arasında silahlı çatışma çıktı. Bir süre devam eden çatışma sonrası teröristler ara sokaklardan kaçtı. Bu arada görgü tanıkları çatışma sonrası 2 kişinin polis ekipleri tarafından gözaltına alındığını bildirdi.

ELLERİNDE UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ŞEKER DAĞITTILAR

Öte yanda ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan ve yüzlerini kapatan YDG-H'li teröristler Zeynel Abidin Mahallesi Işık Önder caddesi üzerinde çocuklara ve sürücülere bayram şekeri dağıtması dikkat çekti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku