GÜNCEL:
Su Sporları Festivali'ne İstanbullulardan Tam Not!
Su Sporları Festivali kapsamında; yüzme, sutopu, flyboard, kürek ve su jeti yarışları ile çok sayıda etkinlikle, İstanbullular su sporlarını daha yakından takip etme ve tanıma fırsatı buldu.
YÜZME YARIŞLARINA YOĞUN İLGİ
150 sporcunun yer aldığı açık yüzme yarışında katılımcılar, 1200 metrelik parkuru bitirmeye çalıştılar. Yüzme yarışını, erkeklerde Efe Erduran 13.27.01'lik derecesiyle birinci olurken, kadınlarda Zehra Tozyılmaz 17.37.56 'lık zamanıyla yarışı birinci tamamlamayı başardı.
KURUMLAR DRAGONDA YARIŞTI
Organizasyonun bir diğer yarış etkinliği olan dragon kürek yarışları izleyicilerinden yoğun ilgi gördü. Bu kategoride 17 kişilik ekiplerden oluşan 36 takım mücadele verirken, özellikle şirket ve kurumların, çalışanlarından oluşturduğu takımlar da yarışlarda boy gösterdi. Yarış sonucunda Mehmet Akif Ersoy Hastanesi birinciliği elde etti.
SUTOPUNDA KAZANAN ‘ADALAR’ OLDU
Festival kapsamında düzenlenen 4’lü sutopu müsabakaları ise renkli görüntülere sahne oldu. Galatasaray su sporları kulübünün de aralarında yer aldığı müsabakalarda Adalar su sporları kulübü birinci olmayı başardı.
SU JETİ VE FLY BOARD NEFESLERİ KESTİ
İstanbul Su Sporları Festivali bu yıl ilklere ev sahipliği yaptı. Organizasyonda ilk kez düzenlenen Türkiye Su Jeti ve Fly Board Şampiyonası’nın ilk ayağı Su Sporları Festivali’nde gerçekleştirildi. Hız ve adrenalin dolu mücadelelere sahne olan ve İstanbulluların dikkatle takip ettiği yarışlar nefesleri kesti.
SPORLA MÜZİK BİR ARADA
Birbirinden heyecanlı yarışlar haricinde katılımcılar için hazırlanan DJ Performansları, Perküsyon Grubu, Sörf Simülatörü, Spining Show, Ritm ve Dans Gösterisi ile çok sayıda etkinlik organizasyonda İstanbullularla buluştu. Festival sonunda ise Erdem Kınay ile sanatçı Merve Özbey, İstanbul Su Sporları Festivali’ndeki yüzlerce İstanbulluyla buluşarak konser verdi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku