GÜNCEL:
Şehit Binbaşı İçin Tören Düzenlendi!

 Elazığ Havalimanı'nda düzenlenen cenaze törenine Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Tunceli Valisi Osman Kaymak, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Çardakçı, Emniyet Müdürü Nihat İşlek, Jandarma Alay Komutanı Albay İlker Temel, Elazığ milletvekilleri askerler ile şehidin yakınları katıldı.

Şehidin naaşı katafalka getirildiği sırada annesi ağıtlar yaktı, fenalık geçirdi. 112 ekipleri tarafından anne ve şehidin eşine müdahalede bulunuldu.

Tunceli Valisi Osman Kaymak, şehide rahmet, aileye sabırlar dilediğini ifade ederek, "Huzur içerisinde yaşamanın bedeli maalesef hep ağır olmuştur. Bu memleketin, bu milletin şanını, şerefini, haysiyetini ayakta tutabilmek için büyük fedakarlıklar yapılmıştır ve bu yolda da binlerce şehitler verilmiştir. Şehitlerimiz bizim şahitlerimizdir. Tüm şehitlerimiz şahit olsunlar ki güvenlik güçlerimiz bugün olduğu gibi yarın da canları pahasına bu kutsal vatanı kararlı bir şekilde savunmaya devam edeceklerdir. Bu mücadelede şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Onlara bu alçakça saldırıları yapan vatan hainleri mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaklardır.” diye konuştu.

Şehit Binbaşı için Elazığ Müftüsü Peyami Güngör’ün yaptığı duanın ardından şehidin naaşı uçağa alındı. Şehidin naaşının uçağa bindirilmesinin ardından şehidin fotoğrafı eşi Burcu Güzel’e verildi. Ayakta durmakta zorlanan şehidin eşi fotoğrafı göğsüne basarak uçağa bindi.



Yapılan törenin ardından şehidin naaşı Ankara’ya gönderildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku