GÜNCEL:
Şehidin Hacdaki Anne ve Babası Türkiye'ye Geldi!

Iğdır’da polis servisine düzenlenen saldırı sonrasında şehit olan polislerden Ali Koç’un Ankara Yukarı Öveçler 1274 Sokak'taki evine taziye ziyaretleri sürüyor. Oğlunun şehit olduğunu hacda öğrenen baba Mithat Koç ve anne Emine Koç, bu sabah Ankara’ya döndü. Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Koç, “Ne söyleyeyim, haberlerden öğrendim. Servis aracı deyince o geldi aklıma. Eşimle beraber hacdaydım, bu sabah geldim. Allah bütün şehitlere gani gani rahmet eylesin, ocağımızı yaktılar.” diye konuştu.
Şehidin evinin önünde taziye çadırı kuruldu. Kendi evine ve çevredeki binalara bayraklar asıldı. Kur’an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.
BAKAN ALABOYUN DA TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU
Hacdan dönen babaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun da taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı diledi. Şehidin dayısı Ali Gül, Bakan Alaboyun’a sarılarak uzun süre ağladı. Bakan Alaboyun, şehidin dayısı Ali Gül ve baba Mithat Koç ile kısa bir süre sohbet etti. Şehidin dayısı Ali Koç, Bakan’a, “Saldırının olduğu gün kardeşime ulaştım ama diyemedim ki Ali şehit olmuş diye.” dedi. Bakan Alaboyun da “Allah sabır versin, o şehit oldu, sizlere de şefaatçi olacak inşallah. Acısı büyük.” ifadelerini kullandı.
Cenaze namazına giden şehidin yakınları ve mahalleli için Kocatepe Camii’ne servis kaldırıldı. Şehidin eşi Nurcan Koç ve annesi Emine Koç, servis aracına binerken ayakta durmakta zorluk çekti. Şehit polis Ali Koç’un cenaze namazı öğle namazına müteakip Kocatepe Camii’nde kılınacak, Haymana ilçesi Güzelcekale köyüne defnedilecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku