GÜNCEL:
Savaştan Çıkmış Gibi!

 9 gündür ilçeye giremeyen gazeteciler de sokağa çıkma yasağının kalkması ile birlikte ilçeye giriş yaptı. İlçede özellikle şiddetli çatışmaların yaşandığı mahalleler adeta savaştan çıkmış gibi gözüküyor. Bir çok ev ve işyeri ile araçlarda büyük hasarlar meydana geldiği, sokaklarda da çok sayıda hendek kazıldığı görüldü. 

Evlerin camları kırılmış, duvarları yıkılmış durumda. Evlerin dış yüzeylerindeki mermi deliklerinin fazlalığı, yaşanan çatışmaların şiddetini gözler önüne seriyor.

Öte yandan yaşanan çatışmalarda evlerine isabet eden kurşunlar sebebiyle bir baba ile 2 çocuğu da yaralandı. Yaralıların ilk tedavileri, komşuları tarafından yapıldı. Yaralılar, evlerinde hastaneye kaldırılmayı bekliyor.

Anahtar Kelimeler
Savaştan-çıkmış-gibi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku