GÜNCEL:
PUBG MOBILE 3 YAŞINDA

Müziğin çılgın ritimleri dünyaca ünlü isimlerin single’larıyla heyecan dolu PUBG MOBILE dünyasına dahil oldu. Alesso, Lost Frequencies ve R3HAB gibi isimlerin bir arada olduğu albüme Türkiye’den Ece Seçkin dahil edildi. Ece Seçkin “Benjamins 3” şarkısıyla oyunseverleri coşturdu.

ECE SEÇKİN DE ÇILGIN RİTİMLERE DAHİL OLDU

Türkiye’den dijital albüm için seçilen isim Ece Seçkin oldu. Ece Seçkin’in “Benjamins 3” şarkısının sözleri İngilizceye çevirilerek PUBG MOBILE için uyarlandı. PUBG MOBILE’ın 3. yılı için uyarladığı şarkısını İngilizce olarak seslendiren Ece Seçkin büyük beğeni topladı. Şarkıda oyunun heyecanını ve yüksek temposunu yansıtan ritimler kullanılarak, PUBG MOBILE’ın ruhu yansıtıldı. Mobil oyun dünyasının ritmi PUBG MOBILE tarafından belirlendi. “Benjamins 3’ün” özel versiyonuna tüm dijital platformlardan ulaşılabilir. 

Anahtar Kelimeler
PUBG MOBILE 3 YAŞINDA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108