GÜNCEL:
PKK Yanlıları Polis Memurunu Yaraladı!

Olay, Şahinbey ilçesine bağlı Beybahçe Mahallesi'nde meydana geldi. Yüzlerini gizleyen terör örgütü PKK yanlıları, mahalle arasında çöp konteynerlerini devirerek ateşe verdi. Bölgede, terör protestosu nedeniyle güvenlik önlemlerini üst düzeye çıkaran emniyet güçleri de yapılan izinsiz gösteriye müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada göstericilerden birinin silahından çıkan kurşun Fatih Y. isimli polis memurunun bacağına isabet ettti. Yaralanan polis memuru meslektaşlarının yardımıyla özel bir hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Yapılan saldırının ardından özel harekat ekipleri, TOMA ve zırhlı araçlar bölgede konuşlandı. Saldırganları yakalamak için çalışma başlatan polisler, olayın yaşandığı bölgeyi çembere aldı. Saldırının yaşandığı sokağa giriş ve çıkışları yasaklayan polis, göstericilerin kimliklerini tespit etmeye çalışıyor.
Bu arada, yaralı polis memuru Fatih Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de yaralı polis memurunun durumu hakkında bilgi almak için hastaneye geldi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108