GÜNCEL:
PKK Doktoru Vurarak Öldürdü!

Diyarbakır’ın Kulp ve Lice ilçeleri arasında yolu keserek sözde 'kontrol noktası' oluşturan bir grup PKK’lı terörist, araçları durdurarak kimlik kontrolü yapmaya başladı. PKK'lıların yolu kestiğini gören Kulp ilçesi Toplum Sağlık Merkezi Sorumlusu Doktor Abdullah Biroğul, yoldan geri dönerek tekrar Kulp’a gitmeye çalıştı. İlçeye doğru kaçmaya çalışan Biroğul’a PKK’lılar uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda kurşunların hedefi olan Dr. Biroğul olay yerinde hayatını kaybetti. Biroğul’un cesedini almak için olay yerine hareket eden 112 acil servis ekipleri, güvenlik gerekçesiyle bölgeye giremedi.
Biroğul'un Kulp Toplum Sağlık Merkezi'nden sorumlu doktor olduğu ortaya çıktı. Saldırıdan yaklaşık 3 saat sonra olay yerine gidebilen 112 ekipleri, meslektaşlarının cenazesini olay yerinden alarak Lice Devlet Hastanesi’ne getirdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108