GÜNCEL:
NATO Konferansı Başladı!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde İstanbul konferansında bir araya gelen üst düzey komutanlar, başta Suriye ve Ukrayna’daki gelişmeler olmak üzere bölgesel ve uluslararası güvenlik konularını ele alıyor. Toplantıda Ortadoğu'nun yanı sıra Afganistan'da devam eden operasyonlar ve Avrupa'nın güvenlik sorunları görüşülüyor. Toplantıda Doğu Avrupa'da Rusya ve Ukrayna arasındaki gerginlik, Karadeniz, Baltık Denizi meseleleri, gittikçe artan IŞİD tehdidi, küresel barış ve Suriye'deki iç savaş konuları da masaya yatırılıyor.
Basına kapalı devam eden konferansın bugünkü etabının sonunda ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve NATO Askeri Komite Başkanı General Petr Pavel’in katılımında basın toplantısı düzenlenecek. Yılda iki kez Brüksel'de toplanan Askeri Komite yılda bir kez de üye bir ülkede toplanıyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku