GÜNCEL:
'Mush Mush ve Arkadaşları” Boomerang TV'de başlıyor

Mush Mush ve Arkadaşları, eğlenceli, komik ve neşeli çizgi filmlerin buluşma adresi Boomerang TV’de çocuklarla tanışıyor. Yakın arkadaşları Lilit ve Chet’le maceradan maceraya koşan Mush Mush, 1 Mart’tan itibaren hafta içi her gün saat 17.15’te çocukları Boomerang TV’ye davet ediyor. 

Meraklı ve maceraperest Mush Mush; dürüstlüğü ve parlama yeteneğiyle tanınan Lilit ve rakamlar ile ince detayları seven Chet’le beraber vahşi yaşamın eğlenceli yanlarını keşfediyor. 

Bir çocuğun gözünden anlatılan sevgi dolu hikâyede, Mush Mush ve arkadaşları eğlenceli maceralarda yeteneklerini ortaya çıkaran yeni deneyimlere adım atıyor. 

Boomerang TV’de yeni çizgi filmlerin yanı sıra, www.boomerangtv.com.tr adresinde de eğlenceli oyunlar ve neşeli videolarla çocukları bekliyor. Boomerang TV’nin Youtube kanalında yer alan ‘kendin yap’ videoları ile çocuklar hem eğleniyor hem de keyifli zaman geçiriyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108