GÜNCEL:
Mitinge Görevli Taşıyan Otobüs Üst Geçide Çarpttı!

 Olay Namık Kemal Caddesi üzerinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve TBMM Başkanı’nın da katılacağı 'Milyonlar tek nefes, teröre karşı tek ses' mitingine görevli taşıyan sıkıştırılmış doğalgazla çalışan belediye otobüsü banliyö trenlerin kullandığı üst geçide çarptı. Çarpmanın etkisiyle gaz tankları bomba gibi patladı. Otobüste bulunan bir polis memuru yandı. Parçalanan tanklardan kopan parçalar, zabıta ekiplerinin üzerine geldi. Olayda 16 kişi yaralandı. Yaralananlar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

Aynı yerde 21 Haziran tarihinde de kaza meydana gelmiş. Üst geçide çarpan İETT otobüsü bomba gibi patlamıştı. Olayda otobüs şoförü yanarak, yaralanmıştı. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku