İçsel Mesajlar Ve Misyonumuz❗️ Bir çok kişiden duyuyoruz ; Benim misyonum ...bu Enerji kanallarım açık ,algım açık Kısacası özelim v.s... “Sıradan insanlar aydınlandığını sanır,aydınlanan insan sıradan olduğunu anlar”.
Aslında hepimiz özel ve mükemmel olanın yansımasıyız, Peki böyle şeyler neden hep başkalarının başına geliyor❓ Evet bir misyonla geldiğimize inanıyorum,asıl misyonumuz Kendimizi sevmek ve yaratımın farkında olmak. Hepimiz sürekli mesaj alıp veriyoruz. Bir zihinden ,ötekine devamlı akış var.her sözümüz bir mesaj Sözün ,kelimelerin gücünün farkın da olun .❗️

Neler konuşuyor,nasıl mesajlar veriyorsunuz ve nasıl bir enerji yayıyorsunuz❓ Kafa sesinizi ,zihninizi susturun Cevap yüreğiniz den öz’ünüzden gelsin... Önemli olan gerçekte neyseniz O olmak yani samimi ve sahici... Kendi mesajını,hakikati anlayınca herşey değişir. Hatırla❗️ Hepimiz koca bir misyonun parçasıyız ,elçiyiz bazıları bunu Farkediyor bu yolda ilerliyor,diğerleri delilik bu diyor Gülüp geçiyorlar bu da onların misyonu... belki kimbilir ... Mesajınız ne olursa olsun. Kendinizi sevin ,sevgi olun... Sözle ifade edemediğimiz olmamız gerektiği gibi Öz’de Ki sevgi❗️ Benim Mesajım hakikat sevgi Misyonum sevgiyi yansıtmak . Ben elimden geleni yapmaya gayret ediyorum ...

Şimdi tekrar düşünün misyonunuz,mesajınız Nedir❓ Yüreğinizi açın . Samimi olun. Ve eyleme geçin. Mesajınızla dünya da fark yaratın ❗️ Sevgiyle gidilen her yol aydınlıktır ,sevgiyle kalın.


GÜLAY ÖZOĞLU
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104