GÜNCEL:
Gümrük Memurları Serbest!

Hakkari'nin Üzümlü Gümrük Kapısı'nda görevli 10 gümrük memuru, 10 Ağustos'ta PKK tarafından kaçırıldı. Kaçırılan memurlarla ilgili araştırma yapılırken Van'ın İran sınırındaki Kapıköy Sınır Kapısı'nda da akşam mesaisi bittikten sonra eve giden 11 gümrük memuru ve 1 şoför daha kaçırıldı. Genelkurmay, gümrük memurlarının PKK tarafından kaçırıldığını açıkladı. Memurların kaçırılmasından sonra Gümrük ve Ticaret Bakanlığı iki gümrük kapısını da ikinci bir emre kadar kapatma kararı aldı.
PKK'nın serbest bıraktığı memurların isimleri şöyle: “Mehmet T., Emre Ç., Remzi A., Şevket S., İbrahim Berat D., Hacı Baki İ., Ömer Faruk K., Ali K., Gökhan G., Vahit Y., Adnan K., Mehmet A., Ergün T., Kemal Süha Ö., Ahmet M., Metin A., Hasan G., Ayşe Ş., Bahadır K., Aydoğan K.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku