GÜNCEL:
Gül ve Lokum İkramı!

MHP Kırıkkale Teşkilatı, son zamanlarda terör protestolarında Kırıkkale'de Doğu ve Güneydoğu'ya giden otobüslere yönelik şiddeti kınadı. Saldırıyı gerçekleştirenleri araştırdıklarını ve davacı olacaklarını belirten MHP'liler, Doğu ve Güneydoğu bölgesine giden otobüs yolcularına gül ve lokum ikramında bulundu. Otobüs yolcuları, Türk - Kürt kardeşliğinin pekişmesi açısından bu durumdan memnun olduklarını ifade ederek, yapılan ikrama teşekkür etti.
Otobüslerde yolcularla sohbet eden MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, yaşanan olayları gerçekleştiren provokatörlere kulak asılmaması gerektiğini belirterek, “Biz ne kadar Türk isek, siz de o kadar Türk’sünüz; siz ne kadar Kürt’seniz biz de o kadar Kürt’üz. Kardeşliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek.” dedi.
İl Başkanı Baloğlu, ilde istenmeyen olayların olduğunu anımsatarak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerine giden bazı otobüslerin fiziki müdahaleye maruz kaldığını dile getirdi.
Kendilerinin bu konuda emniyete bilgi verdiklerini belirten Baloğlu, "Bizimle beraber hareket eden arkadaşlarımız bu tür olayların içerisinde hiçbir zaman bulunmamıştır. Aramıza sızmak isteyen provokatörler, bu olayları organize etmiştir. Bizler ne kadar Türk isek onlar da o kadar Türk, biz ne kadar Kürt isek onlar da o kadar Kürt. Hepimiz kız aldık, kız verdik. Et ve tırnak gibiyiz. Biz burada huzur içerisinde yaşarken aramıza giren bu provokatörler bu olayların ortaya çıkmasını sağladı." diye konuştu.
MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ise Kürt'ün Türk ile, Türk'ün Kürt ile bir sorunu olmadığı Türkiye'de istenilmeyen olayların yaşandığını söyledi.
MHP ve yan kuruluşlarıyla alakası olmayan otobüs taşlama olaylarına ilişkin il başkanlığının burada tepki amaçlı bir program düzenlediğini belirten Göçer, "Bundan sonraki süreçte ülkemize huzur, birlik ve beraberlik diliyoruz. Hiçbir şekilde MHP'li ve Ülkü Ocakları mensubu arkadaşlarımız bu şekilde şiddete başvurmamışlardır. Bu provokasyonları yapanlarla ilgili yasal işlemleri başlatarak, bu olayların farkında olduğumuzu biliyoruz." şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler
Gül-ve-lokum-ikramı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku