GÜNCEL:
Gıyabi Cenaze Namazı Kıldılar!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine yaklaşık 4 bin kişilik grup Cumhuriyet meydanında toplanarak terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı. Gurup daha sonra Türk bayrağı sarılı temsili tabut ile tekbirler eşliğinde yürüyüşe geçti. Kadınlarda ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe katıldı. Bazı esnafın da işyerlerinin kepenklerini indirerek yürüyüşe katıldığı görüldü.
Yaklaşık 2 kilometre yürüyen grup tekrar Cumhuriyet meydanında toplandı. Burada toplanan grup ilk önce şehitler için saygı duruşunda bulundu, İstiklal marşı okudu. Daha sonra okunan selanın ardından 16 şehit için gıyabi cenaze namazı kıldı. Bazı vatandaşların 'askeri bere' taktığı görülürken, grup ellerinde Türk bayraklarıyla 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Türkiye Türk’tür, Türk kalacak', 'Ordu Doğu’ya, ya biz oraya', 'Tavşanlı Şehidine sahip çık' sloganları attı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku