GÜNCEL:
EGE'NİN İNCİSİ BODRUM'DA EĞİTİM VE GEZİ BİR ARADA

Kadir Has Üniversitesi yaz dönemi eğitim çalışmaları kapsamında,10 - 17 Temmuz tarihleri arasında “Tasarım Atölyesi: Form & Formül – Değişken Formlu Strüktür Tasarımı”hayata geçirecek. Ege’nin incisi Bodrum’da eğitim amaçlı tasarlanmış 35 metrelik “STS Bodrum Yelkenli Eğitim Gemisi”nde gerçekleşecek etkinlik, Türkiye’nin önde gelen Yat ve Ürün Tasarımcısı Can Yalmanve Kadir Has Üniversitesi öğretim üyeleri Turgut Çırpanlı ve Ayşe Coşkuntarafından yürütülecek.

Türkiye’de ilk kez deniz üstündebir eğitim gemisinde düzenlenecek atölyede katılımcılar, ihtiyaçlara göre değişebilen, büyüyebilen, uyum sağlayabilen tasarımları hayata geçirerek kendilerini geliştirirken aynı zamanda Bodrum ve Hisarönü Körfezi arasında yelken açabilecek. Ayrıca Knidos, Dirsek Bükü ve Bozburun gibi koylarda yapacakları konaklama ile doğa harikası Ege’nin kalbinde unutulmaz anlar yaşayacak.

Üniversitelerin Endüstriyel Tasarım, İç Mimarlık ve Mimarlık bölümlerinden 16 kişinin katılabileceği bir haftalık etkinlikte katılımcılar, gemide hazır olan esnek boru, esnek kumaş ve ip ile STS Bodrum’un Hisarönü Körfezi boyunca demir atacağı koylarda parametrik olarak tanımlanmış, birebir ölçülerinde geçici gölgelikler eskizleyecek, tasarlayacak ve inşa edecekler. Etkinlik sonunda katılımcılar,katılım sertifikası almaya hak kazanacak. Atölye çalışması, staj zorunluluğu olan bölümlerde staj olarak kabul edilmeye uygun içerikte hazırlanmıştır.

Başvuru için: turgut.cirpanli@khas.edu.tradresine başvurabilir; daha fazla bilgi için 0532 7633907 no’lu telefonu arayabilirsiniz.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku