GÜNCEL:
Cinnet Geçiren Baba Bebeğini Köprüden Attı!

 Olay 15.30 sıralarında Palanga Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Seyfi Erten isimli kişinin eşi Hülya Erten, 2 gün önce erken doğum yaparak kız bebek dünyaya getirdi. Doğum sırasında rahatsızlanan Hülya Erten felç oldu. Bunalıma giren Seyfi Erten, eşinin felç olmasının sorumlusu olarak gördüğü 2 günlük bebeğini eşinin uyuduğu sırada yanından alarak arabasıyla Palanga Köprüsü'ne geldi. Aracını köprü üzerinde park eden Erten, bebeğini yaklaşık 15 metre yükseklikteki köprüden Boğaziçi Köprüsü’ne çıkan yola attı. Baba Erten olayın ardından köprü üzerinde fenalaşarak bayıldı. Yoldan geçen sürücülerin bebeği fark ederek ihbarda bulunması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis, yolun bir şeridini trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede bebeğin olay yerinde öldüğünü belirledi. Köprü üzerinde baygın halde bulunan baba Seyfi Erten ise ambulansta ilk müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, delil topladı.

Seyir halindeyken yol üzerinde gördüğü bebeği oyuncak sandığını söyleyen motosiklet sürücüsü Ferda Altaylar, “Köprüyü geçtikten sonra yol üzerinde bir tane çocuk gördük. Daha doğrusu oyuncak zannettik. İleriden dönüş yaptım buraya gelince zaten herhalde üzerinden biri geçmiş kan falan vardı. Çocuk sağ tarafa biraz sıçramış. Herhalde insan diye geldik, baktık gerçek bebek. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Kadıköy istikametinden gelirken gördük. Yani ihtimal vermedik çocuğun olmasına ama gerçek insan işte. Buraya gelen ambulans ekibi ile yukarıda da ambulans ekibi vardı. Yukarıdakilerle konuşurken herhalde baygınlık geçiren bir adam varmış. Babası falan diyorlar ama kesin bir şey bilmiyorum.” dedi. İncelemelerin ardından bebeğin cenazesi ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108