GÜNCEL:
CAN DOSTLAR OFİSİ YIL İÇİNDE HİZMETE AÇILIYOR

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin’in seçim öncesi sözünü verdiği projelerinden Can Dostlar Ofisi için çalışmalar başladı. Başkan Öztekin hayvanseverlere müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Can Dostlar Ofisi, Kağıthane’deki sokak hayvanları için modern ve çevreci bir bakışla yeni bir bakım ve rehabilitasyon merkezi olacak. Yakın bir zamanda inşası tamamlanarak hizmete açılması planlanan Can Dostlar Ofisi’nde sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve beslenme gibi bir çok ihtiyacı karşılanacak.

Can Dostlar Ofisi yaklaşık 5 bin metrekare toplam alanda, 1.200 m2’si kapalı alan, 3 bin 300 m2’si açık alan olacak şekilde inşa ediliyor. Merkezde muayene ve teşhis bölümleri, ameliyathaneler, kedi ve köpekler için ayrı ayrı olmak üzere tedavi ve bakım bölümleri, aşevi, depo, teknik oda ve ofis bölümleri yer alacak.

Rehabilitasyon Merkezi’nde 170 adet kedi, 75 adet de küçük ve büyük ırk köpekler için tedavi, bakım ve geçici barınma alanları yer alacak.  

Başkan Öztekin seçim öncesi sözünü verdiği 53 projeden birini daha hayata geçirdikleri için mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Öztekin, ‘’Hayvanseverlerle yaptığımız istişareler sonucunda böyle bir merkezin gerekli olduğuna karar verdik. Yurttan ve dünyadan konuyla ilgili son gelişmeleri takip ederek, sokaktaki can dostlarımızın en iyi şekilde muayene ve tedavi edilebileceği, doğal bir ortam oluşturmak istedik. Arıcılar mevkiinde yer alacak merkezimizi yıl içinde hizmete açmayı planlıyoruz.’’ diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

İstanbul'da Çanakkale Şehitleri anıldı
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği’nde anma töreni...

Haberi Oku

banner108