GÜNCEL:
Büyük Ankara Festivalinde Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni!
Atatürk Kültür Merkezi (Eski Hipodrom) alanında, hepsi birbirinden ünlü 22 yıldız sanatçıyı ve ünlü gösteri gruplarını Başkentlilerle buluşturacak olan Festival’de, konuklar, müzik ziyafetine ve eğlenceye doyacak. Tüm masrafları Büyükşehir tarafından karşılanan ve her yıl geleneksel olarak yapılan toplu nikah ve sünnet şöleni de mutluluk dolu bir akşam yaşatacak.

ÇOCUKLAR, GÜLŞEN VE İSMAİL TÜRÜT İLE COŞACAK

Festivalin sekizinci günü olan 5 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek büyük sünnet şöleninde, Gülşen ve İsmail Türüt sahne alacak. Büyükşehir tarafından hiçbir ücret alınmadan sünnet ettirilen çocuklara, sünnet elbiselerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verilecek. Anlaşmalı hastanelerin hijyenik ameliyathanelerinde, genel cerrah eşliğinde uzman ekip tarafından sünnet edilen çocuklar, düzenlenecek sünnet töreniyle, doyasıya bir heyecan yaşayacak.

NİKAHLARINDA ÜNLÜLER SAHNE ALACAK
Linet , Seccad Mehmedi ve Nihat Doğan’ın sahne alacağı festivalin son günü olan 6 Ağustos Pazar günü nikahları kıyılacak çiftler de muhteşem bir düğün töreniyle dünyaevine girecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından, düğün masraflarını karşılamakta güçlük çeken gençlere destek olmak amacıyla her yıl gerçekleşen nikah töreninde, çiftlere gelinlik ve damatlığı verilecek, ayrıca koltuk takımı hediye edilecek.
Ankaralıların müzik ziyafetine doyacağı, aktivitelerle, gösterilerle eğleneceği, Büyükşehir birim çadırları ve yöresel ürünlerin satıldığı alışveriş stantlarını gezip zaman geçireceği Büyük Ankara Festivali’nde, vatandaşlar, düğünlerde de çiftlerin mutluluklarına ortak olacaklar.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108