GÜNCEL:
Başkan Gökçek'ten Oda Tv nin 'Hero' Haberine Açıklama!
Başkan Gökçek, Oda TV’nin haberinde ANKAPARK’ın trafo ve elektrik dağıtım merkezinin boyama işlerini yapan bir grafiti sanatçısının ‘Hero’ şeklindeki imzasını, FETÖ’cü bir sanığın giydiği ve tartışmalara sebep olan ‘hero’ yazılı tişört ile ilişkilendirmesine “Hani bir laf vardır. ‘Öküzün altında buzağı aramak’. Ben bugünkü konumuz için lafı değiştiriyorum. ‘Buzağının altında hipopotam aramak’" dedi.
         Oda TV’nin, hazırladığı haberi twitter’dan takipçileriyle paylaşan Başkan Gökçek, grafiti sanatçısını ‘hero’ imzalı çalışmalarını da takipçileri ile paylaştı. Başkan Gökçek konuyla ilgili şu tweetleri attı:
         -“Hani bir laf vardır. ‘Öküzün altında buzağı aramak’. Ben bugünkü konumuz için lafı değiştiriyorum. "Buzağının altında hipopotam aramak."
         -“Oda TV bugün haber yapmış... ‘Ankara Büyükşehir Belediyesi 'Hero' dedi’”
         -"Oda TV=haber yapma özürlü site’ demektir. İsmi bile tv olmak isteyip, olamayan bir ekibin internette sitesinin adını ‘ODA TV’ koymasıdır...  Bu haber özürlü site bugün ANKAPARK'da bir çatının üzerinde ‘Hero!’ yazısını bulmuş ve haber yapmış...”
         -“Öyle aptalca yaklaşım ki, sanki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde halâ Fetöcular cirit atıyor ve sloganları çatılara yazıyor...”
         -“Oda TV bir telefon açıp, bu işin aslı nedir diye sorsa sorun anında bitecek, alacağı cevap neticesinde haber yapamayacak.”
         -“Oda TV basın ahlakıyla kendini bağlamadığı için ‘ben pisliği atayım onlar temizlesin’ zihniyetiyle haberini yapmış.”
         -“Şimdi gelelim işin aslına.  ANKAPARK'da trafoları ve elektrik dağıtım merkezini, ‘Grafitema ve Rulo Sanat’ adı altında bir firma boyuyor.”
         -“Bu firmanın özelliği şu.. Sorunlu çocuklarımızı hayata kazandırmak için duvar boyama sanatı üzerinden iş sahibi yapıyorlar...”
         -“ANKAPARK'ı bu çocuklar boyadı... Yani aynı zamanda ANKAPARK toplumsal bir hizmet üretti... Bu çocuklardan birinin lakabı ‘HİGHERO”…
         -“Çocuğun instagram'da adresi ‘Highero’ yaptığı bütün sokak resimlerinin altına ‘Hero!’ imzasını atıyor.”
         -“İşte çalışmalarından bazıları çocuk ne zamanki Fetöcular ‘Hero’ tişörtlerini kullanmaya başlamış, o gün itibarıyla bu lakabı kullanmayı bırakmış...
         -“Gelelim ANKAPARK'daki resme. Yazı Temmuz 2016'da yazılmış.
6.7.2016 tarihli Google Earth görüntüsünde yazının olmadığı gözüküyor.”
         -“Ayni ay içinde bir trafo boyamasını bitiren çocuk, lakabını çatıya yazmış...Google Earth tarihi 5.7.2016...”
         -“Yani çalışma 2016 yılı içinde yapılmış... Yani 2017'nin Temmuz’unda Fetöcuların ortaya çıkarttığı 'Hero' furyasından bir yıl önce...”
         -“Hero furyası Fetöcular tarafından 13 Temmuz 2017'de çıkartılmıştı...”(Feto'cunun duruşmaya girerken 'Hero' yazılı Tişörtlu  fotoğrafını paylaşarak)
         -“Özü itibariyle, çocukları hayata kazandırmak için uygulanan toplumsal bir projenin parçası olan bu çocukları, Oda tv düşüncesizce karakollara göndermek istemiştir. Oda tv'nin en çok dikkat ettiğini iddia ettiği ‘adalet çarpıtılması’ fikrini, bizzat kendileri katletti”
         -“Olayı gece öğrenen çocuk kendiliğinden hemen İstanbul'da karakola gitmiş, ancak karakol böyle bir ihbar olmadığı için ifadeye bile gerek duymamıştır... Haber katili Oda tv bir çocuğun hayatını böyle rahatsız etmiştir... Yazıklar olsun size...”
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku