GÜNCEL:
Barış İstiyoruz Kimse Ölmesin!

 Cizre'de 9 gün süren yasağın kalkmasıyla yaşanan çatışmalar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Evinin mutfağına havan topu isabet eden Abdulgafur Alan, iki tarafa da seslenerek buna bir çözüm bulmalarını istedi. Alan, “Evin en çok kullanılan alanı mutfaktır. Dışarıdan mutfağa bomba atıldı. Bomba buzdolabına isabet etti. O esnada mutfakta kim olsaydı ölürdü. Yollar kapalı olduğu için itfaiye de gelemezdi. Yangını zar zor söndürdük. Allah’a şükür çocuklarıma bir şey olmadı. Büyük bir faciadan döndük. Bunca olanlardan sonra biz hala barış istiyoruz. İki tarafa da sesleniyorum. Buna artık bir çözüm bulun. Biz kimsenin ölmesini istemiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Evleri büyük çapta hasar görenlerden Hatice Aslan ise “Artık Kürt Türk ayrımı yapılmasın. Hepimiz kardeşiz. Bu savaşlar dursun. Anneler ağlamasın. Biz barış istiyoruz.” diye konuştu.

Barışı isteyen bütün insanlara seslenen İsa Atabey de “Barış isteyen bu milletin farkına varsın. Bu millet her şeye rağmen barışı istiyor, barış barış barış.” şeklinde konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku