GÜNCEL:
5 Saniye Farkla Kurtuldular!

Diyarbakır- Silvan yolun üzerinde bulunan Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu’nda görevli Çevik Kuvvet personelini taşıyan otobüs, şehir merkezinde bulunan üniversite kavşağında saldırıya uğradı. Kavşağa yakın yerde bulunan menfezin orta refüj kısmına konulan bomba, otobüsün geçişi sırasında patlatıldı. Bombanın 5 -6 saniye geç infilak etmesi sonucu büyük bir faciadan dönülmüş oldu. Patlamada sadece otobüste küçük çizikler oluştu, ölen ya da yaralanan olmadı. Patlamanın etkisiyle olay yerinde 2 metrelik çukur oluştu. Patlamanın ardından bölgeye gönderilen çok sayıda polis çevre güvenliği alarak çalışma başlattı.
Diyarbakır Valiliği olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “17.09.2015 günü saat 09.00 sıralarında Silvan yolu üzeri Dicle Üniversitesi kKavşağına yakın bir civarda orta refüj büyük bir patlama meydana gelmiştir. Meydana gelen patlamada can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, herhangi bir maddi hasar da meydana gelmemiştir. Güvenlik güçlerince yol güzergâhı ve çevresi kontrol altına alınmıştır. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde bölücü terör örgütü mensuplarınca hazırlan plastik bidon içerisindeki el yapımı bombanın menfez altına yerleştirildiği ve uzaktan kumanda ile patlatıldığı tespit edilmiştir. Konuyla ilgili uzman ekipler olay yerine sevk edilmiş olup, çalışmalar devam etmektedir.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108