GÜNCEL:
3 Günde 3. Şehitlerine Ağladılar
Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, şehidin babası emekli polis memuru Adnan Turanlı ile kardeşlerine başsağlığı diledi. 3 günde 3. şehidine ağlayan Adanalılar, cuma günü Mardin Dargeçit'te şehit olan polis memuru Mehmet Akif Hatunoğlu, cumartesi günü de Tunceli'deki saldırıda şehit düşen polis memuru Murat Savaş Kale’yi son yolculuğuna uğurlamıştı. 

Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi Güzelevler Sitesi'nde acı haberi alan şehidin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi alan anne Kısmet Turanlı'nın, 3 yıldır oğlunu göremediği ve komşularına, "Oğlum şehit olacak" dediği öğrenildi. Şehidin baba evine dev Türk bayrağı asılırken belediye ise yakınları ile komşularının ağırlanması için çadır kurdu. Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, şehidin babası Adnan Turanlı'nın yanına başsağlığına geldi. Komşuları da dairelerine Türk bayrağı asarak teröre tepki gösterdi. Müftülükten gelen görevliler şehit için Yasin-i Şerif okudu. 6 çocuklu bir ailenin oğlu olan Mustafa Turanlı'nın Ayşegül Turanlı ile evli olduğu ve doğuda görev yaptığı için 3 yıldır annesinin yanına da gelemediği öğrenildi. Şehidin cenazesi merkez Sarıçam ilçesi Buruk mezarlığında düzenlenecek törenin ardından buradaki Polis Şehitliği'nde yarın toprağa verilecek. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108