EKONOMİ:
Tezmaksan Makina'ya  ‘sosyal sorumluluk' ödülü

Bugüne kadar hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile sektörde adından sıkça söz ettiren Tezmaksan Makina’ya ödül geldi. Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD) tarafından, özel sektördeki gönüllülük çalışmalarını destekleyerek yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmek amacıyla 2007 yılından bu yana verilen ‘Gönülden Ödüller’ Zorlu PSM’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Tezmaksan Makina Mesleki Beceriyi ve Farkındalığı Arttırmak Projesi ile ‘Gönüllülük Projesi Teşvik Ödülü’ aldı. Ödülü Tezmaksan Makine Pazarlama Müdür Berna Şıkel aldı.

ODAĞIMIZDA YER ALIYOR

Tezmaksan olarak sosyal sorumluluk kavramını şirketin odağına yerleştirdiklerini belirten Berna Şıkel “Uzun yıllardır bu anlamda bir çok projeye imza attık. Yalnızca Tezmaksan için değil, tüm sektör adına sosyal sorumluluk görevlerimizi de yerine getirdik. Özellikle üretim sektörünün en büyük sorunlarından biri olan ‘nitelikli eleman’ ihtiyacını karşılamak adına çeşitli projeler geliştirdik. Meslek liselerine destek verdik. Tezmaksan olarak bugün olduğu gibi gelecekte de ‘sosyal sorumluluk’ bilincinden vazgeçmeden büyümemizi sürdüreceğiz. Ne yaparsan yap, aşk ile yap.” ya da “ İyilik yap, iyilik bul.” sözlerinin en doğru olduğu yer burası diye düşünüyorum. Çünkü bu tarz projelerde gördüğüm en önemli şey iyi bir şey yaptığınızda karşılığını binlerce kat daha fazla alıyorsunuz. Aldığınız gibi de binlerce kapıda size kat ve kat açılıyor, inanılmaz bir şekilde. Herhalde mucize dedikleri de bu" diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

GELECEĞİN PROJESİ FREE ENERGY BOX
Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a ilgi her geçen gün büyüyor.

Haberi Oku

banner108