EKONOMİ:
Evrim Hizaler, ikinci kez Avrupa Kalem Üreticileri Birliği Başkanı seçildi

EPMA Başkanlığı’nı üstlenen ilk Türk yönetici olan Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler, kalemin insanların kendini ifade etmesinde en güçlü araç olmaya devam ettiğini vurgulayarak şunları ifade etti:

“İnsanların kendini ifade etmek için kalemi ve renkleri kullanması, dokunarak üretmeyi tercih etmesi çok güzel. Kalem gücünü, yaratıcılığa ve öznelliğe açtığı alandan alıyor. Teknolojinin yoğun olarak kullanıldığı günümüzde kalemin gösterdiği başarı bizleri gerçekten heyecanlandırıyor. Kalemin bu güçlü varoluşunu sektörel verilerde de gözlemlemeye devam ediyoruz.”

48 yıldır yenilikçilik, kalite ve güvenli ürün anlayışıyla Türkiye kırtasiye sektöründe öncülüğünü koruyan Adel Kalemcilik, EWIMA ve EPMA’nın 1998 yılından buyana üyesidir. Kurulduğu günden bu yana iş birliğini sürdürdüğü ortağı Faber-Castell ile dünya standartlarında üretim yapan Adel Kalemcilik topluma ve çevreye karşı sorumlu, etik değerlere bağlı bir şirkettir.

Bilgi için:

Çağla Şenyürek

Grup 7 İletişim Danışmanlığı

Tel: 0212 292 13 13

csenyurek@grup7.com.tr

Adel Kalemcilik hakkında:

Türkiye’de kırtasiye denince ilk akla gelen ve bir geleneğe dönüşen Adel Kalemcilik, 1969’da İstanbul-Kartal’daki üretim tesisinin açılışıyla faaliyete geçti. Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve 1996 yılında Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Adel, dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell ile kuruluşundan bu yana sürdürdüğü işbirliğini 1995 yılında ortaklıkla pekiştirdi. Adel, bu ortaklığın gücü ile Türkiye’ye değer katan yatırımlarını ara vermeden sürdürüyor. Temmuz 2015’de Çayırova’daki yeni üretim tesisine taşınan Adel Kalemcilik, 4.500 çeşit ürün ile Türkiye’de üretilen ve ithal edilen Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel, Adeland, Eberhard Faber, Atlas ve Max markalarının pazarlama ve satışını gerçekleştiriyor. Adel 60’a yakın ülkeye de ihracat yapıyor. Perakende sektöründeki deneyimi ve geniş bayi ağıyla 2015 yılında oyuncak sektörüne giren Adel, iki yıldan fazla süren yapılan titiz çalışmalar ve pazar araştırmaları sonucunda, kendi yarattığı Adeland markası dışında Charm U, Disney peluşları, Disney Tsum Tsum, Ooshies, Heidi, Opti-Morphs, Karayip Korsanları, Nenuco, NICI, Oddbods, Pinypon, Playgro, Prenses Sofia, Sluban gibi dünyanın önde gelen markaları bu yeni kulvarda hızlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Özünde barındırdığı “iyilik” değerini benimseyerek eğitimin ve eğitimde yaratıcılığın en büyük destekçisi olan Adel Kalemcilik, eğitim, sanat ve spor olmak üzere çok sayıda sponsorluk ve sosyal sorumluluk projesi yürütüyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

GELECEĞİN PROJESİ FREE ENERGY BOX
Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a ilgi her geçen gün büyüyor.

Haberi Oku