EKONOMİ:
Emirates, Tüm Müşteri Temas Noktalarında Tamamen Aşılanmış Ön Saftaki Ekipleriyle Hizmet Verdiği İlk Uçuşunu Gerçekleştirdi

Dubai’den saat 08:30’da Los Angeles’a hareket eden EK215 sayılı uçuşun tüm havalimanı ve uçak içi yolcu deneyimine, tamamen aşılanmış; check-in, güvenlik, Business ve First Class dinlenme salonu ve uçuş kapısı çalışanlarının yanı sıra mühendisler, pilotlar ve kabin ekibi tarafından destek verildi.

Ayrıca, uçuşun operasyonları da tamamen aşılanmış dnata uçak görünüm, yükleme ve özel elleçleme ekipleri ile EK 215’in kargo ve lojistik ihtiyaçları konusunda çalışan SkyCargo ekipleri tarafından desteklendi.

Emirates Grubu aşılama çalışmalarını sadece bir aydan biraz daha uzun bir süre önce büyük bir süratle başlattı ve o günden bu yana Grubun BAE’deki ön saftagörev alan havacılık çalışanının yaklaşık 26.000’i veya %44’ü ya Pfizer-BioNTech ya da Sinopharm aşılarının her iki dozunu da aldı. 

Emirates Havayolu, Operasyon Direktörü Adel Al Redha yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Operasyon iş gücümüz, havacılığın ön safında yer alarak yolculara seyahatlerinde  yardımcı olmakta  ve temel ürünleri küresel topluluklara taşımaktadır. Çalışanlarımızı aşı ile  korumak onlar için, toplumumuz için, operasyonlarımızın sorunsuz yürütülmesi için ve bizimle seyahat ettiklerinde ek bir koruma daha sağlaması açısından müşterilerimiz için önem taşımaktadır. Ön saftaki çalışma arkadaşlarımızdan Covid-19 aşısı için büyük bir talep ve katılımla çok olumlu bir yanıt aldık ve işletme genelinde aşılama oranında devam eden bir yükseliş var.  Bu üç tip aşıyı ülkede elverişli kıldıkları ve geniş kapsamlı bir Ulusal Aşılama Programını birinci sıraya taşımada gösterdikleri çaba için BAEliderlerine  teşekkür etmek isteriz.’’

Yaklaşık 5.000 Kabin ve Kokpit Mürettebatı Covid-19 aşısının her iki dozunu da almayı seçti. Ek olarak, diğer görevlerdeki binlerce Emirates Grubu çalışanı daha şirketin kliniklerinde ve aşılama merkezlerinde COVID-19 aşılarını olurken diğerleri BAE genelindeki çok sayıda aşılama merkezlerinden birinde aşılarını olmayı tercih etti. 

Al Redha şunları ekledi: “Pandeminin başlangıcında, Emirates seyahat deneyiminin her aşamasında yolcularımızın ve çalışanlarımızın güvenliğini korumak önceliğimiz oldu ve bunu sağlamak adına   sıkı güvenlik önlemlerini uygulamaya koyduk . Kendi aşılama programımızın hızlı ilerleyişi ve yüksek katılım oranlarıyla uçuşlarımızın çoğunda yakında tamamen aşılanmış çalışanlarımız hizmet verecek. Ayrıca güçlü güvenlik önlemlerinin uygulanması ve daha fazla insanın aşılanmasıyla, birçok ülke için sınır giriş kurallarının gevşemesini hepimiz artık heyecanla bekleyeceğiz. 

Emirates Grubu aşılama programı, grubun dünya genelindeki yolcularına, çalışanlarına ve topluluklarına verdiği sağlık ve güvenlik sözlerini tutmak için aldığı tedbirler içerisinde en yenisidir. Grubun aşı merkezleri ön saftaki havacılık çalışanlarına öncelik vermek ve aşı sağlamak amacıyla haftanın her günü, günde 12 saat çalışmaktadır.

BAE Covid-19’un yayılmasını önlemek için vatandaşları ve ülkede ikamet edenler için dünyanın en yüksek aşılama oranlarından birine sahiptir. BAE şu ana kadar 5,4 milyon doz Covid-19 aşısı uygulamıştır ve Oxford Üniversitesi merkezli bir araştırma web sitesi olan Our World In Data, kısa süre önce ülkenin dağıtım oranının 100 kişi başına 55,27 doz olarak dünyadaki en yüksek ikinci aşılama oranı olduğunu rapor etmiştir. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

GELECEĞİN PROJESİ FREE ENERGY BOX
Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a ilgi her geçen gün büyüyor.

Haberi Oku

banner108