EKONOMİ:
Bakan Çelik'ten personel alımı konusunda müjdeli haber!
Bu kapsamda 2000'ini Bakanlığımız bünyesine, 500'ü Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Teşkilatına ve 200'ü de Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na (TKDK) olmak üzere toplam 2700 kişiyi istihdam etmiş olacağız.
Bakanlığımız çatısı altında istihdam edeceğimiz 2000 kişinin tamamı 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli pozisyonda görev yapacak kimseler olacak.
Ziraat, gıda, su ürünleri, balıkçılık teknolojisi, veteriner hekim vb. alanlardan istihdam edilecek 2000 kişinin alımına ilişkin takvimi en kısa sürede açıklayacağız.
Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine alınacak 500 kişiye ilişkin olarak ise başvuru süreci devam etmektedir.
Tarım Kredi'nin 17 Bölge Birliği'ne bağlı kooperatiflerde 286 kooperatif görevlisi, 204 ziraat mühendisi istihdam edilecek. Merkez Birliği bünyesine ise 10 müfettiş yardımcısı alınacak.
Ayrıca TKDK bünyesine de 200 kişi alacağız. Alacağımız 200 kişi; denetim, hukuk, yerinde kontrol, proje uzmanı ve idari konularda görev yapacak. TKDK'nın personel alımına ilişkin detaylar, önümüzdeki günlerde kamuoyumuzla paylaşılacaktır."
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

GELECEĞİN PROJESİ FREE ENERGY BOX
Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a ilgi her geçen gün büyüyor.

Haberi Oku

banner108