EĞİTİM:
SEMPOZYUM İZDİHAMI!
11 Mart’ta Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak “II. Etkili Öğretmen Etkili Çocuk” temalı sempozyuma başvuran 2 bin 854 eğitimci salon dışında kaldı.
Sempozyuma katılmaya hak kazanan şanslı eğitimciler, geleceğin yetişkinlerini doğru ve etkili bir şekilde yetiştirebilmek için etkili öğretmen olmanın sırlarını öğrenecekler.
EĞİTMENLER ÇOCUKLARI KEŞFEDECEK
Çamlıca Çocuk Akademi Müdürü Mustafa Can, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da okul öncesi eğitimcilerle sahasında uzman kişileri buluşturacaklarını söyledi. Amaçlarının okul öncesi eğitime ve eğitmenlere değer katmak olduğunu kaydeden Can, konuşmacılarla ilgili şu bilgiyi verdi:
“Sempozyumda, İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Prof. Dr. Belma Tuğrul “Çı̇nlı̇ kızlar da araba sürebı̇lı̇r mı̇? (Çocuklar neleri merak eder?)”, Medeniyet Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden Prof. Dr. Ahmet Akın “Psiko-Eğitsel Açıdan İnsan”, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmihan Artan “Oynuyorum O halde Varım”, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Gülçin Güven “Gelişimin Kilometre Taşları” ve Nöro Sağlık Beyin Eğitim Araştırma Uygulama Merkezi kurucusu Uzman Dr. Kerem Dündar “Geleceğin Öğretmeninin Beyni” konulu bildiri sunacak.”
Sempozyuma okul öncesi öğretmenleri, yardımcı öğretmenler, öğretmen adayları ve psikoloji alanında eğitim almış eğitimciler katılabiliyor.
Program sonunda katılımcılara Çamlıca Çocuk Akademi ve Yıldız Teknik Üniversitesi onaylı katılım belgesi verilecek.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Eğitimin yeni gözdesi Paleontoloji Atölyesi...
Eğitimci yazar Sinan Yaman, Paleontoloji ve Arkeoloji Atölyeleri ile verdiği eğitimleri haberimize anlattı.

Haberi Oku