EĞİTİM:
MATEMATİĞİN EĞLENCELİ HALİ BU KİTAPTA

Matematiği nasıl eğlenceli hale gelebileceğine dair 101 pratik yöntem sunan kitap, toplamadan çıkarmaya, çarpmadan bölmeye ailelerin ve öğretmenlerin çocuklarla beraber uygulayabileceği fikirler, aktiviteler ve oyunlarla dolu.

Çocuklarla birlikte hem anne babaların hem de öğretmenlerin favori kitabı olan Çılgın Matematik kitabı, çocukları matematikle tanıştırmak, matematiği sevmeyen öğrencilerin matematiği somutlaştırmasını sağlamak için en eğlenceli yöntemler sunuyor.

Yazar Rob Eastawayve Mike Askewtarafından kaleme alınan kitap, çocukların matematiği günlük hayatın bir parçası olarak görmesini sağlıyor. “Çılgın Matematik” kitabı çocukların okulda, evde, yolculukta, alışverişte kısacası her yerde oyun oynanabilecekleri, eğlenceli vakit geçirirken öğrenecekleri bir kitap.

Yazarlar Hakkında:

Rob Eastaway matematiği günlük hayata bağlayan birçok çoksatan kitap yazmıştır. Matematik Birliği Başkanlığı da yapmış olan Eastaway İngiltere ve Amerika’da matematik üzerine düzenli radyo programı yapmaktadır.

Mike Askew Melbourne’da Monash Üniversitesi’nde matematik üzerine ders vermektedir. Her yaştan öğrenci ve öğretmen için matematik ve matematik öğrenme üzerine kitaplar yazmıştır.

Rob Eastaway, Mike Askew ile beraber ebeveynler için matematik öğretmenin yöntemleri üzerine kitaplar yazmıştır. Amaçları matematiği çocuklar için daha merak uyandırıcı, eğlenceli bir hale getirmektir.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Eğitimin yeni gözdesi Paleontoloji Atölyesi...
Eğitimci yazar Sinan Yaman, Paleontoloji ve Arkeoloji Atölyeleri ile verdiği eğitimleri haberimize anlattı.

Haberi Oku

banner108