EĞİTİM:
Eğitime Yapılan Yatırım En Doğru Yatırımdır!
Malatya’ya bir gezi programı düzenlediklerini belirten Müdür Yardımcısı Cansu Özer, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.
 
Her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz

Darende Yenice Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan en büyük yatırımın eğitime ve çocuklara yapılan yatırım olduğunu söyledi.
 
Çakır, “İlimizin gelişmesi ve daha sağlıklı büyümesi için alt ve üst yapı çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Yapılan en büyük yatırımın eğitime ve çocuklara yapılan yatırım olduğuna inanıyorum. Uzun vadede baktığımız zaman eğitime yapılan yatırımın en doğru yatırım olduğu görülmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya genelinde birçok noktada açmış olduğumuz Semt Konakları, Külliye, Sanat Merkezi gibi tesislerle çocuklarımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz.  Eğitim merkezlerimizde 2500 öğrencimiz sınavlara hazırlanmaktadır. Ayrıca birçok branşta her yaştan vatandaşımıza kurslar verilmektedir. Kurslarımıza 7’den 77’ye herkes katılıyor. Temel amacımız çocuklarımızın daha sosyal olması, kültürel faaliyet ve sportif aktiviteler içerisinde olmasıdır.
 
Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman imkânlar dâhilinde okullarımızın eksikliklerine katkı sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında öğrenciler tarafından yapılan bir tablo Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hediye edilirken, Başkan Çakır da öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Eğitimin yeni gözdesi Paleontoloji Atölyesi...
Eğitimci yazar Sinan Yaman, Paleontoloji ve Arkeoloji Atölyeleri ile verdiği eğitimleri haberimize anlattı.

Haberi Oku