DÜNYA:
CUMHURİYETÇİLERİN BAŞKAN ADAYI DONALD TRUMP!

BBC'nin haberine göre, dün ABD'nin Cleveland kentinde düzenlenen parti kurultayında delegeler Trump'ı başkan, Indiana senatörü Mike Pence'i ise başkan yardımcısı adayı olarak seçti. New York'ta bulunan Trump, seçimin ardından kurultayın düzenlendiği salona kurulan dev ekrandan yansıtılan mesajında, "ABD başkanlığı için beni adayınız olarak seçmenizden dolayı büyük gurur duyuyorum" dedi.

Ön seçim sürecinin böylece kapandığını ve bundan sonra Demokrat başkan adayı Hillary Clinton'a karşı başlayan yarışa odaklanılması gerektiğini vurgulayan Trump, 3 dakika süren konuşmasında hem ABD'de hem de dünyada büyük tartışmalara sebep olan seçim vaatlerini tekrar sıraladı. Meksika - ABD sınırına dev bir duvar örüleceğini hatırlatan Trump, IŞİD'in kökünü kazıyacağını ve ülkede düzeni yeniden tesis edeceğini savundu. ABD'de başkanlık seçimleri 8 Kasım'da yapılacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku