DÜNYA:
48 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Pazar günü Louisiana eyaletinin Baton Rouge kentinde düzenlenen gösterilere polis müdahale etmişti.
7 Temmuz'da Dallas kentinde 2 kişinin polisler tarafından öldürülmesini protesto etmek için düzenlenen gösteriler sırasında, polise yönelik keskin nişancı saldırısında 5 güvenlik görevlisi hayatını kaybetmiş, 10'dan fazla kişi ise yaralanmıştı.

Saldırıda 5 polis memurunu öldüren kişinin Micah X. Johnson adında 25 yaşında bir Dallaslı olduğu ortaya çıkmıştı. Saldırganın Amerikan ordusunda yedek asker olarak görev yaptığı ve Afganistan’da bulunduğu tespit edilmişti. Şüphelinin herhangi bir örgütle bağlantısının olmadığı kaydedildi.

Dallas Polis Şefi David Brown, pazarlıklardan netice alınamayınca bomba yüklü bir robotla öldürülen saldırganla yapılan görüşmeleri aktardı. Saldırganın daha büyük olaylar planladığı ortaya çıkmıştı. Polis saldırganın evinde ele geçirdiği bazı belgelerin şifrelerini çözmeye çalışıyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku

banner108