ÇERKES HABERLERİ:
OĞUZ BERK'TEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR!
Oğuz Berk tarafından daha önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacağı açıklanan Kafkas Diasporası Ödül Törenlerinin iptal edilmesinin ardından, Oğuz Berk'ten zehir zemberek açıklamalar geldi. Oğuz Berk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayı Uludağ Haber olarak virgülüne dokunmadan aynen yayınlıyoruz.

ÖNEMLİ DUYURU 
Sevgili Hemşerilerim;
Bu güne kadar, Ankara, Kayseri, Kahramanmaraş, Samsun, Gaziantep, Antakya, Kocaeli ve Bursa'da 8 kez yapılan ve bu yıl "CUMHURBAŞKANIMIZIN DAVETİ" ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılacağını 23 Ekim 2017 tarihinde duyurduğumuz " 9. Uluslararası Kafkas Ödülleri" programını, iptal ettirmek ve üzerine çökmek üzere gayret eden başta Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atcı ve destekçilerinin "ödül törenini ilan ettiğimiz 1. GÜNDEN itibaren" yoğun girişimleri sonucu program iptal edilmiştir. Külliye'de yapılacağı "belli olduğu anda" ulaştığımız sivil toplum örgütlerimizin başkanlarına konu iletilmiş olmasına rağmen, siyasette ve derneklerdeki "benim kesmediğim mundar zihniyeti" başarıya ulaşmış 9 senelik emek ve toplumsal kazanımlar heba edilmiştir. "Cumhurbaşkanı öyle istiyor" gibi aslı olmayan bir ifade ile "İşi bu noktaya getiren ekibin" devre dışı bırakıldığı bu saatten sonra, kimin nasıl bir program yaptığı ve yapacağı bizi ilgilendirmiyor ve dahil değiliz. Ödül Törenimiz geçmiş yıllardaki gibi başka bir mekanda yapılacaktır.
Gerekli görülürse daha detaylı açıklamalarda yapacağız...
Saygılarımızla.
-----------------------
ORGANİZASYON KOMİTESİ 
Oğuz Berk Komite Başkanı & Organizatör 
Şamil Erdoğan Eğitimci & Horizon Grup CEO'su
Yasemin Nak Sinema Yapımcısı
Necla Çakıcı Aşan Eğitim ve Yönetim Danışmanı
Nadir Yamaç Muhasebeci & Mali Müşavir
Aydın Tufan Tv Program Yapımcısı& Gazeteci
Mehmet Aydemir Balıkesir Orhanlı Çerkes Kültür Derneği Başk.
İsa Elagöz İş adamı & Adana Çerkes Derneği E. Başk.
(Arşiv resim Kocaeli Ödül Törenimiz)


Görüntünün olası içeriği: 20 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku