ÇERKES HABERLERİ:
KAFKAS EKİBİ İKİNCİ OLDU!

İstanbul Okul Sporları Şehit Ömer Halis Demir Sezonu halk oyunları yarışması düzenlemeli dal yıldızlar kategorisinde Ümraniye’yi temsil eden Ümraniye Belediyesi Kafkas ekibi İstanbul ikincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Millî Eğitim Bakanlığı ve Halk Oyunları Federasyonunun ortaklaşa gerçekleştirdiği İstanbul’daki ilçeler arasında düzenlenen ve bu sezona 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in adının verildiği Okul Sporları Şehit Ömer Halisdemir sezonu halk oyunları il birinciliği yarışması Ahmet Cömert Spor Salonunda yapıldı.

Müsabakalarda Ümraniye’yi ise Ümraniye Belediyesinin "7 Bölge, 7 Oyun" projesi kapsamında Yukarı Dudullu 75. Yıl Ortaokulu Kafkas ekibi temsil ederek, düzenlemeli dal yıldızlar kategorisinde il ikincisi oldu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız'dan Huzurevi ziyareti
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nasır Yıldız Huzurevi ziyareti yaptı.

Haberi Oku

banner108