BURSA HABERLERİ:
Takas İlanı Şaşırttı!

Renault Fluence model otomobilini 37 bin 500 lira fiyatla internetten satışa çıkartan Sedat Başyiğit, gelen ilginç takas teklifinin şaşkınlığını yaşıyor. Yalova’dan kendisine mesaj atan Umut isimli bir kişi, otomobile danayı takas etme teklifinde bulundu. Şahsın, “Selamlar, ben Yalova’dan arıyorum. 5 adet kurbanlık dana var. Her biri 450-500 kilo, değişim düşünür müsünüz? Hayvanların tanesi 7,5-8 bin lira civarında.” şeklindeki mesajı gülümsetti.
Daha önce de birçok defa araba alıp sattığını belirten Sedat Başyiğit, ilk kez böyle bir teklifle karşılaştığını söyledi. Başyiğit, “Mesajı görünce çok şaşırdım. Önce şaka sandım ama gerçekmiş. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Danaya ihtiyacım yok, ‘hayır’ cevabı verdim ama konu, arkadaşlarımız arasında baya bir espri konusu oldu.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler
Takas-ilanı-şaşırttı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Nasır Yıldız:''Çalışan kadınlarımıza...
Bursa'da ''Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağım sloganı ile seçim çalışmalarına...

Haberi Oku

banner108