BURSA HABERLERİ:
Tabandan Belediyespor Maçlarına Davet

2017-2018 sezonunda 3 kulvarda mücadelesine devam eden İnegöl Belediyespor bu hafta kendi sahasında birbirinden zorlu rakipleri ağırlayacak. Voleybolda Türkiye’nin devlerinin yarıştığı Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımı ile Voleybol Erkekler 2.liginde mücadele eden Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımının zorlu müsabakaları öncesi Başkan Alper Taban açıklama yaparak İnegöl’de oynanacak iki karşılaşmaya da ilçemizdeki tüm sporseverleri davet etti.

Cumartesi günü iki zorlu ve çekişmeli maç voleybol severleri bekliyor. Günün ilk maçında parkenin efeleri ligin 14. Haftasında saat:13.00’da TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik takımını konuk ederken, Voleybol Erkekler 2. Liginde mücadele eden genç voleybolcular ise saat 15.00’da RDF Karamürsel İdman Yurdu karşısına çıkacak.

RAKİP GÜMÜŞHANE TORUL GENÇLİK
Belediyespor voleybol takımlarının yapacakları maçlar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu hafta ilk olarak Efeler ligindeki temsilcimiz İnegöl Belediyespor takımımızın mücadelesine şahitlik edeceğiz. Efeler Liginde Belediyespor voleybol takımımız Cumartesi günü saat 13.00’da lig sonuncusu TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik takımını konuk edecek. Efeler Ligi’nde 2. devre karşılaşmaları başladı. İkinci yarıya iyi başladığımızı söyleyemem. Özellikle kendi sahamızda oynadığımız Halkbank ile geçen hafta deplasmanda karşılaştığımız Jeopark Kula Belediye maçlarını maalesef kaybettik. Artık bizim için telafisi olmayan maçlar başladı. Özellikle bu hafta karşılaşacağımız Gümüşhane Torul Gençlik takımını mutlaka yenmemiz gerekiyor. Gümüşhane takımı lig sonuncusu olmasına rağmen sahada mücadelesinden ödün vermiyor. Dikkatli olmamız gereken bir maç. Maçın kağıt üzerinde değil sahada kazanıldığını unutmadan, takım halinde tek yürek olarak Gümüşhane Torul Gençlik takımını yenerek artık ligde çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

ZORLU BİR SÜRECE GİRİYORUZ
Bundan sonra ligde kaderimizi belirleyecek zorlu beş maça çıkacaklarını belirten Taban” Sırasıyla Arkasspor, Galatarasay HDI Sigorta, Maliye Piyango, Ziraat Bankası ve Fenerbahçe maçları bizi bekliyor. Zorlu bir sürece girdiğimizin farkındayız. Bu maçlardan alacağımız sonuçlar bizim ligde kaderimizi belirleyecek. Tecrübeli bir oyuncu kadromuz ile oyunu iyi okuyabilen ve oyuncularla iletişimi çok iyi olan bir teknik kadromuz var. Bu ekibin bizleri ligin sonunda iyi yerlere getireceğine yürekten inanıyoruz. Amacımız seri galibiyetler alarak ligde üst sıralar da kendimize yer bulmak istiyoruz. Kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile bu hafta Gümüşhane Torul Gençlik takımını mağlup edeceğimize inancımız tam. 20 Ocak Cumartesi günü saat:13.00’da İnegöl spor salonunda oynanacak bu zorlu maça tüm voleybol severleri bekliyoruz.”

GENÇ VOLEYBOLCULAR HEDEFE KİTLENDİ
Ligde fırtına gibi esen Oylat Kaplıcaları İnegöl Belediyespor takımının ise 20 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’da İnegöl Spor Salonunda RDF Karamürsel İdman Yurdu takımını konuk edeceğini belirten Taban, “Voleybol Erkekler 2. liginde 2. grupta mücadele eden takımımız 13 hafta sonunda bir maç eksiği ile 9 galibiyetle zirveye göz kırpıyor. Takımımız her geçen hafta üstüne koyarak yoluna devam ediyor. Bu sezon gelişim takımımızın ligde iyi işler başaracağına yürekten inanıyoruz. Bu hafta rakibimiz RDF Karamürsel İdman Yurdu. Ligin ilk yarısında karşılaştığımız rakibimizi güzel ve etkili oyunumuz sonrasında 3-1 yenmesini bilmiştik. 2. yarıya iyi başladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Ligde yerimizi görme adına zor bir maç bizi bekliyor. Karamürsel idman Yurdu takımını yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Genç voleybolcularımızın takım halinde hedefe kitlendiğini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu önemli maçta gençlerimizi lütfen destekleyelim. Onların yanında yer alarak oluşturacağımız sinerji ile her maçı final havasında gören voleybolcularımızın sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarına yürekten inanıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Son yolculuğuna uğurlandı
Osmangazi Belediyesi’nin Ruhsat ve Denetim eski müdürü Yüksel Aslan, yakalandığı amansız hastalık sonucu...

Haberi Oku