BURSA HABERLERİ:
Sinandede'de ‘istişare' farkı

Mahallelinin taşın altına elini koyduğu istişare toplantılarıyla örnek çalışmalar hayata geçirildi. Gidişattan oldukça memnun olduğunu belirten Muhtar İsmail Ali Koca, “Bundan önce Hatim duaları yapıyor, Cüz, Kur-an okuyorduk. Bunun arkasından da İstişare Kurulu oluşturduk. İstişare Kurulu’nda mahallemizdeki her kesimden insanımız var. Şu an 30-40 kişilik bir grubuz. Mahallemizi beraber yönetelim diye yola çıktık ve tüm konuları burada masaya yatırıyoruz. Aynı zamanda camimizde pazar sabahları çorba ikramı yapılan geleneksel buluşmalarımız da bir nevi istişare ortamı sağlıyor. Bu hafta Allah nasip ederse misafirimiz, Yıldırım İlçe Emniyet Müdür’ümüz olacak” dedi.

GELECEĞE YATIRIM…

Yerel Seçim’de yeniden aday olduğunu söyleyen Sinandede Muhtarı, mahalleyi birlikte yönetme kültüründen asla taviz vermediklerini söyledi. Ünlü sanatçı Coşkun Sabah’ın konser verdiği 2. Sünnet Şenliği’nde 60 çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasını sağladıklarını belirten İsmail Ali Koca, gelecek nesli çok önemsediklerini vurgulayarak “Şu an 5 tane öğrencimize devletin verdiği burs şartlarında burs veriyoruz. Bu sayı, ileride artacaktır. Mahallemizde halı saha yok. Buna rağmen çocuklarımızı pazar sabahları bir araya getirip hep birlikte Mimar Sinan Mahallesi’nin halı sahasına gidiyoruz. Allah razı olsun oranın muhtarı bize destek veriyor bu konuda” diye konuştu. Kentsel dönüşüm konusundaki çalışmaları yakından takip ettiklerini de belirten Koca, “Sıkıntımız, sadece imarda yeşil alan çıkmamasıydı. Bunu da gelen belediye başkanlarımıza anlatıyoruz. Onlar da ellerinden geleni yapacaklarını söylüyorlar. İnşallah çözüm sağlanır” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Türk Sağlık Sen Sendikası Şubelerinden suç...
Sağlık çalışanını sahte imzayla sendikaya üye yapılmasının anlaşılması üzerine suç duyurusunda...

Haberi Oku

banner108